Kan ik geld verdienen met Facebook?

geld verdienen met facebook

Geld verdienen met Facebook

Naast het onderhouden van je virtuele vriendschappen op Facebook is er ook een mogelijkheid om geld te verdienen met je Facebookaccount. Het is eigenlijk heel eenvoudig om een geld te verdienen op een sociaal netwerk als Facebook. Maak een nieuwe pagina aan met een door jou gekozen onderwerp. Dit kunnen alle onderwerpen zijn van een filmpjespagina tot een educatieve pagina en het enige wat je hoeft te doen is het actief plaatsen van berichten op je pagina. Als je in de loop der tijd een groot aantal volgers hebt opgebouwd is het een mogelijkheid om bedrijven een advertentie tegen betaling op jouw pagina te laten plaatsen. Hiermee probeert de adverteerder een grote doelgroep te bereiken en jij profiteert mee! Vanzelfsprekend zullen meer volgers ook meer gaan opleveren.

We hebben ook een aantal tips voor je op een rij gezet om je te helpen aan meer volgers.

  • Nodig je contactpersonen uit om jouw pagina te Liken
  • Vertel over jouw pagina in Facebookgroepen
  • Wees actief
  • Geduld
  • Plaats een doelgerichte advertentie (let op; hier zijn kosten aan verbonden)

Affiliate Marketing is ook een veel gebruikte manier om geld te verdienen met je Facebookaccount. Je plaatst hiermee een product op jouw pagina en voor elke aankoop die hierop gedaan wordt zul je een vergoeding/commissie krijgen. Om zelf ook aan de slag te gaan met Affiliate Marketing zul je je wel eerst moeten inschrijven bij de zogeheten aanbieders. Daisycon en TradeCenter zijn hier uitstekende partijen voor.

Het is ook een mogelijkheid om je in te schrijven voor spaarprogramma’s waarbij je reclames gaat Liken en Delen in ruil voor 0,01 a 0,02 eurocent. Rijk zul je er ongetwijfeld niet aan worden, maar een zakcentje is altijd leuk meegenomen. Echter zijn de hierboven besproken opties een snellere manier om geld te verdienen met je Facebookaccount.

Geld verdienen met Facebook is dus erg makkelijk, met het kraken van een facebook account kan je dus ook wat bijverdienen. Een facebook account hacken is nog nooit zo makkelijk geweest met onze tools!