Hoe kan ik snapchat downloaden op mijn telefoon?

Snapchat downloaden

Snapchat downloaden blijft populair onder Nederlanders. Het zijn voornamelijk de jongeren van generatie Y en Z die Snapchat gebruiken. Snapchat kun je downloaden via ‘google play’ en de ‘app store’ en gebruiken via smartphones met iOS of Android. Het bedrijf heeft wisselende resultaten maar doet het over het algemeen gezien nog steeds goed.

Een fotoshotje of videofragmentje wordt een snap genoemd

snapchat-downloaden

Een fotoshotje of videofragmentje wordt snap genoemd en kun je via het populaire social media kanaal in de regel 24 uur te zien. Het bijzondere van de toepassing is dat de ontvangen media alleen voor korte tijd zichtbaar is bij de ontvangers, dit duurt tussen de één tot tien seconden. Daarna verdwijnen de bestanden van de servers van Snapchat.

Desondanks hebben andere snap gebruikers wel de mogelijkheid om je momentje op te slaan dus wees voorzichtig met de content die je post. Tenzij je er maling aan hebt wat andere te zien krijgen natuurlijk.

Er zijn diverse leuke snap apps om te downloaden

Er zijn diverse ‘Snap’ apps die je kunt downloaden op je mobiele telefoon. Zo heb je naast de algemene Snapchat bijvoorbeeld ook de Fun FaceApp for Snapchat, Funny Face – Photo Stickers, Snapseed, Snap Video Upload for you en Snappy Photos For Snapchat. Met die diverse soorten kun je allerlei leuke dingen doen om elkaar uiteindelijk te vermaken.

Zo kun je bijvoorbeeld grappige gezichtjes maken door je foto’s te bewerken met leuke dingen zoals een hondensnuitje. Zelfde downloadde we recentelijk Eye Color Changer-Face Maker waarmee je de mogelijkheid hebt ogen te veranderen. Die ogen kun je bijvoorbeeld groter maken, helderder, zwarte cirkels toevoegen en niet te vergeten de kleur veranderen.

Ervaring hebben we ook met de ‘Fim FaceApp for Snapchat’ waarmee je foto’s kunt bewerken doormiddel van grappige ‘Face Filter Effects’. Je komt soms echt niet bij van het lachen.

Onofficiële Snapchat apps

Ondanks dat Snapchat een hoop ‘zijtakken’ heeft, dat wil zeggen diverse soorten Snapchat apps, zijn er ook onofficiële apps in de omloop. Zoals u zult begrijpen is het officiële bedrijf Snap Itc. niet verantwoordelijk voor apps die op de markt zijn gebracht door zogenoemde ‘derden’.

Onlangs maakte Microsoft bekend dat het alle onofficiële Snapchat-apps uit de Windows Phone Store zal verwijderen. In diverse media wordt gemeld dat Snapchat al diverse waarschuwingen heeft gegeven aan illegale Snapchat ontwikkelaars.

Over Snapchat

Snapchat komt van oorsprong uit Californië in de Verenigde Staten. Het bedrijf heet officieel Snap Inc. In Amsterdam zit het bedrijf gevestigd in Amsterdam.