Snaphat hacken

Dus jij wilt een snapchat hacken? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij hebben een tool ontwikkeld die je in staat stelt om een snapchat account te hacken zonder enige moeite. De tool werkt 100% en is gebruiksvriendelijk. Het enige wat je moet doen is het gebruikersnaam van jouw slachtoffer invullen en het wachtwoord zal binnen maximaal 5 minuten worden gekraakt. Deze tool hebben wij ontwikkeld en niemand anders heeft deze tool. Klik op de onderstaande download button om verder te gaan naar de download pagina.

Begin vandaag nog met onze tool. De software werkt op alle besturingssystemen en kan vanuit jouw laptop, tablet of telefoon worden uitgevoerd.

Dus waar wacht je nog op! Begin vandaag nog met het hacken van een snapchat!

De geschiedenis van het fenomeen Snapchat

Zoals de meesten van jullie wel weten is Snapchat opgericht in de Verenigde Staten. De officiële naam van het bedrijf is Snap Inc. De grote mannen, oftewel de oprichters van het Amerikaanse bedrijf zijn de heren Bobby Murphy en Evan Spiegel. Deze twee geniale mannen studeerden tegelijkertijd aan de Stanford-universiteit. Dit ‘schoolgebouw’ kent haar oorsprong in Californië.

Mannen achter Snapchat begonnen als zeer jonge ondernemers

snapchat-hacken

Bobby Murphy is een zeer jonge ondernemer. Murphy werd geboren in 1988 in het Californische Berkeley. De technologie expert heeft een Filipijnse moeder en een Amerikaanse vader. Ondanks de achtergrond van zijn moeder groeide Murphy op in de Verenigde Staten. De zakenman doorliep opleidingen bij de Stanford-universiteit (2010) en Saint Mary’s College High School.

Als we het dan toch over jonge ondernemers hebben dan kunnen we Evan Spiegel, de andere oprichter van Snap Inc. ook wel gelijk benoemen. Spiegel kwam in 1990 op de wereld en heeft een volledige Amerikaanse nationaliteit. De slimme zakenman heeft de intelligentie niet van een vreemde aangezien zijn beide ouders gerenommeerde advocaten van beroep waren. Spiegel genoot onderwijs aan de Crossroads School, Otis College of Art and Design, Art Center College of Design en de Stanford-universiteit.

snapchat account hacken

De geschiedenisboeken vertelt ons dat Snapchat eerst de naam Picaboo droeg

Als we de geschiedenisboeken van Snapchat induiken zien we dat de populaire app eerst een andere naam meedroeg. Destijds was de naam Picaboo. Omdat een andere oprichter (het waren er eerst drie) uit het bedrijf werd geknikkerd, begon hij een rechtszaak omdat hij vanwege zijn aandeel, een zak met geld wilde zien. Door die gang naar de rechtbank werd Picabo toendertijd aangepast naar Snapchat.

Was Picaboo eerst nog geen succes werd Snapchat dat na de lancering absoluut wel. Het grote facebook rook een kans en deed een poging om Snapchat over te nemen. Het bedrijf Snap Inc. hapte echter niet toe en liet het ‘grote facebook’ in het hempie staan. Oprichter Spiegel was de man achter die moedige beslissing.

Er waren in de historie wat onenigheden over de privacy

Er waren wat onenigheden over de privacy van gebruikers die de app hanteerde en het bedrijf kwam daardoor in de historie van het bestaan een aantal keer in het nieuws. Uiteindelijk kwam Snapchat tot een akkoord met de Amerikaanse overheid! Tot grote vreugde van de gebruikers. En ook wij moeten zeggen dat we er blij mee waren want we zouden eigenlijk niet zonder snapchat meer kunnen!

Snapchat is zeer populaire app bij jongeren maar ook bedrijven zetten de app graag in om een zo breed mogelijk publiek te bereiken. Naar schatting zijn er rond de twee miljoen snappende Nederlanders en zodoende kunnen we spreken over een zeer populaire app.

Mocht je willen snapchatten kun je bij het inlogproces voor Snapchat de app jouw mobiele telefoonnummer verifiëren. Met andere woorden ze hebben de optie tot inlogverificatie. Middels die optie zenden ze een code naar je telefoon maar je kunt ook gebruik maken van Google Authenticator. Dat inloggen is verder een appeltje eitje en doe je na het downloaden van de door jou geselecteerde snapchat app.

Het is een makkie om je gegevens in te vullen

Voor het aanmaken van een account klikt u op account aanmaken. Er wordt door Snapchat gevraagd hoe je heet en zodoende kun je je voornaam en achternaam invullen en is het tijd voor de volgende stap. Voordat je die stap zet geeft Snapchat nog even aan dat je door op aanmelden & accepteren te klikken je de bevestiging geeft dat je het privacy beleid hebt gelezen en de servicewoorden accepteert. Bij het veldje dat daarna komt is het tijd om je geboortedatum in te vullen.

Heb je die gegevens van jezelf ingevuld dan mag je je eigen profielnaam aanmaken. Als een naam al bestaat en die kans is vrij groot aanwezig, dan kun je een naam kiezen die er het dichtste bij in de buurt komt, waarna je op ‘doorgaan’ klikt. Nu is het moment daar om een wachtwoord te kiezen. Pas goed op net als bij andere apps dat u een goed wachtwoord instelt die niet makkelijk te herkennen is. Een stap verder mag uw e-mail ingevuld worden en tot slot uw mobiele telefoonnummer. Een kind kan de was doen zullen we maar zeggen.

Korte uitleg over snapchat

Voor de mensen die snapchat nog nooit gebruikt hebben, het is een app waarmee je foto’s en video’s kunt sturen. De berichten zijn maar een paar seconde te zien en daarna verdwijnen ze als sneeuw voor de zon. In het midden onderaan als je de app eenmaal hebt geopend zit een ronde knop. Tik je de ronde knop kort in dan maak je een foto. Als je je vinger ingedrukt houdt op het ronde knopje dan maak je een video.

Of je nou een foto of video maakt het wordt allemaal een ‘snap’ genoemd. Wil je tekst toevoegen aan je ‘snappie’ dan kan dat ook door op een speciaal icoontje te klikken op je scherm. Deze tekst kun je groter of kleiner maken. Je kunt ook tekeningen toevoegen via een ander icoontje van de snapchat app! Hoe lang de ontvanger je bericht mag zien kun je zelf instellen. Fantastisch wat ons betreft.

Je kunt net als bij Instagram ook Snapchat stories posten. Een storie is 24 uur lang te zien. Een dag beschikbaar dus welteverstaan. Zodoende genieten miljoenen particulieren en organisaties in Nederland van het gebruik van Snapchat.

Nieuwe mogelijkheden in de loop der jaren ontstaan

Snapchat staat niet stil en blijft zich als social media bedrijf ontwikkelen. Naast het feit dat de werknemers van Snap Inc. dat ongetwijfeld leuk en interessant vinden om te doen is de concurrentie groot en ook zij staan niet stil.

Zo biedt Snapchat de optie tot het personaliseren van je eigen Filters en Lenzen door jezelf ontworpen. Het zorgt ervoor dat je foto’s en video’s maakt op bepaalde momenten en die beelden nog grappiger worden. Een vrijgezellenfeest of bruiloft van een goede vriend of vriendin is natuurlijk al leuk maar je maakt het nog leuker door de personalisatie.

Het bedrijf kwam op ook het idee om een nieuwe manier van kijken te creëren. Daarvoor bedachten ze een speciaal concept/ontwerp voor een speciale snapchat zonnebril en brachten die op de markt. De vrij exclusieve zonnebril van Snap Inc. noemen ze Spectacles. Iedereen die een bril zou willen hebben kan die kopen via de website van Snapchat.

Uitbesteden van social media zoals snapchat

Er zijn veel bedrijven die het of te druk hebben of Snapchat niet willen snappen. Deze organisaties willen de app wel gebruiken omdat ze anders hun doelgroep niet kunnen bereiken. Deze zakenlui kunnen ervoor kiezen om het beheer en de uitvoer via Snapchat in het geheel uit te besteden. Er zijn namelijk bedrijven die gespecialiseerd zijn in Snapchat en dit graag voor je uit handen nemen. Er worden afspraken gemaakt, doelstellingen besproken en campagnes op maat gemaakt om het doel van een bepaalde organisatie te kunnen bereiken.

Kortom: Snapchat marketing is ontzettend interessant voor bedrijven. En dan hebben wij het over het advertentie gedeelte waarvan je via snapchat gebruik kunt maken.

Zeer innovatief op het gebied van adverteren als je het ons vraagt. Mobile video is sowieso een middel dat past bij deze tijd. Veel mensen doen bijna alles via hun mobiel. Mocht je adverteren op je mobiel en je besteed dit niet uit aan een ander bedrijf zorg dan voor een verticaal filmpje. Dan zie je de advertentie namelijk volledig op de scherm van mobiel.

Uit onderzoek bleek dat mensen vaak filmen zoals ze zijn gewend als ze gaan adverteren via de televisie. Nou, dan krijg je de advertentie niet volledig te zien. Wist je trouwens dat mensen vaak hun mobiel checken zonder dat het geluid aan staat?

Grote bedrijven doen het wel goed met advertenties maar kleine partijen gaan weleens de mist in. Het zijn net even de details die ze dan over het hoofd zien. Maar het is echt een belangrijk onderdeel.

Net als alle grote sterren in de wereld heeft snapchat mooie merchandise artikelen. Deze producten kun je aanschaffen via de snapchat app op het apparaat waar je snap op gebruikt. Zo kun je onder meer t-shirts verkrijgen, notitieblokken en sweaters.

En een onderdeel van Snapchat anno 2019 is ‘Lensmaker’ van ‘Lens Studio’ Iedereen kan een lensmaker gebruiken. Lens Studio nodigt kunstenaars, studenten, ontwikkelaars en animators uit om hun creativiteit de vrije loop te laten – De mooie creaties kunnen gedeeld worden met 70 miljoen mensen!

Snapchat kent geen enorme influenceer markt zoals Instagram dat kent. Desondanks kun je ook met de gele app geld verdienen. Populaire particulieren die veel volgers hebben en mooie contant creatie aanbieden worden zo nu en dan benaderd door bedrijven met het verzoek of ze reclame willen maken.

Beursgang van snapchat

Snapchat zette in 2017 de grote stap naar de beurs. Niet geheel onterecht want sinds Facebook was het destijds de grootste Amerikaanse beursgang. Het was een heksenketel op de beurs. De vraag naar het aandeel was zo groot dat de koers meteen bij de opening van de Amerikaanse markten 40 procent steeg van de introductiekoers van 17 naar 24,48 dollar. Later lag de koers van Snapchat zelfs boven de 25 dollar. In totaal werden destijds 200 miljoen aandelen op de beurs geplaatst. En jawel u raadt het al: Evan Spiegel en Bobby Murphy waren binnen een mum van tijd heuse multimiljardairs.

Sindsdien blijft het aandeel van Snapchat op de beurs altijd schommelen. Op een zeker moment in 2018 kelderde de waarde van Snapchat met een miljard (!) dollar nadat beroemdheid Kylie Jenner een negatieve tweet over Snapchat de wereld in had geslingerd.

Het was niet de eerste keer dat Snap in het nieuws te bewonderen was. Amerikaanse autoriteiten dagvaarde het moederbedrijf van Snapchat In een eigen verklaring liet Snap, de organisatie van Snapchat, weten gedagvaard te zijn geweest vanwege aantijgingen rond misleiding van beleggers in maart 2017. De dagvaarding voor Snap kwam van het Amerikaanse ministerie van Justitie en de beursbedrijf Securities and Exchange Commission (SEC). Snap zou in aanloop naar de beursgang in New York valse verklaringen hebben afgelegd over hoe de concurrentie van foto-app Instagram de groei van Snapchat ondermijnde.

Ook meldde diverse media dat er niets werd gemeld over een klokkenluider bij Snap die wees op verkeerde berekeningen rond gebruikersaantallen. Snap werd aangeklaagd door beleggers bij een rechtbank in Los Angeles. Snap liet weten mee te werken aan het onderzoek en gaf publiekelijk aan geen fouten te hebben gemaakt.

Op het moment van dit schrijven, 30 januari 2019, kun je een Snap aandeel kopen voor USD 0,14 en verkopen voor USD 6,57.