Is er een snapchat storing op dit moment?

Heb je last van een snapchat storing?

Heb je een Snapchat storing? Dat is niet fijn! Überhaupt zijn storingen niet fijn om te hebben. Gelukkig zijn er tegenwoordig een hoop websites beschikbaar die doorgeven of er sprake is van een Snapchat storing. Dat kan landelijk zijn maar natuurlijk kan er lokaal eens een storing optreden. Snapchat baalt net als de gebruiker als er storingen optreden of een functie niet optimaal functioneert.

Dat er iets niet werkt bij Snapchat ligt zeker niet altijd aan een storing. Het populaire Snapchat bestaat uit meerdere functies die even niet kunnen werken. Zo kun je bijvoorbeeld hinder ondervinden aan de snapreeksen, bellen, camera, chats, meldingen, context cards, verkennen, filters & lenzen, vrienden, geblokkeerd account, herinneringen of je snapkaart.

Wees gerust: het is niet altijd een storing die problemen veroorzaakt

snapchat-storing

We hebben een aantal probleemgevalletjes geconstateerd waaruit blijkt dat het geen storing is maar iets anders waar je tegenaan kunt lopen. We gaan er een aantal voorleggen en hopelijk hebben jullie er iets aan. Werkt je snapreeks bijvoorbeeld niet? Geen paniek! Het hoeft niet te betekenen dat je last hebt van een storing. Bij snapreeks is het namelijk van belang dat je elkaar op zijn minst één keer in de 24 uur een ‘snappie’ stuurt. Wacht dus niet langer dan 24 uur als je gehecht bent aan de snapreeks met jouw tegenspeler. En onthoudt dat je ten aller tijde een nieuwe reeks kunt beginnen met je snapmaatje. En raak niet in paniek na een dag want het duurt 2 a 3 dagen voordat je jullie snapserie te bewonderen krijgt. Wat er ook gebeurt altijd blijven snappen dus……

Fans van Mult-Snap moeten opletten dat hun apparaat geschikt is

Ben je fan van Multi-Snap, heb je net een nieuwe telefoon gekocht en kom je tot de conclusie dat Multi-Snap niet beschikbaar is? Dit wil niet zeggen dat er sprake is van een Snapchat storing! Tuurlijk kan het zo zijn maar het kan liggen aan de technische beperkingen omdat Multi-Snap niet beschikbaar is op alle apparaten. Let daar bij aanschaf van een nieuw apparaat dus even op. Tenminste, als je Multi-Snap ‘fanatiekeling’ bent. En als je dat nog niet hebt gedaan maar je apparaat is wel nieuw controleer dan eerst of je Snapchat-app alsmede het besturingssysteem van je apparaat up-to-date zijn. Als Multi-snap nu nog steeds niet werkt kun je er vanuit gaan dat jouw apparaat er niet geschikt voor is.

Balen als een stekker als de app crasht

Vooral de hardcore Snapchat gebruikers balen als een stekker als de snap app constant crasht. Begrijpen we als geen ander maar ook dit hoeft niet te betekening dat dit komt door een Snapchat storing. Het komt veelvuldig voor dat je in dit soort gevallen een update gemist hebt. Ons advies is om dan dus even te kijken of je wellicht een update van Google Play Store of App Store hebt misgelopen. De Android 4.3 en/of iOS 9 of ouder gebruikers onder ons raden we aan het besturingssysteem van het apparaat te checken.